Problem z forum ...

Regulamin oraz wszystko inne co dotyczy forum i pozostałych stron Transportnews.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Przemek
Administrator
Administrator
Posty: 4322
Rejestracja: 2007-02-20, 10:44
Lokalizacja: Nie
Kontakt:

Re: Problem z forum ...

#121 Post autor: Przemek » 2017-12-06, 00:20

Zmieniłem nazwę domeny cookies. Teraz powinno być ok.

Awatar użytkownika
J-31
Administrator
Administrator
Posty: 29030
Rejestracja: 2004-11-04, 09:43
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Re: Problem z forum ...

#122 Post autor: J-31 » 2017-12-06, 00:28

Jest OK. Działa. Już nie wywala :)

Awatar użytkownika
Rudy
Posty: 380
Rejestracja: 2009-12-06, 20:31
Lokalizacja: Wrocław/Slough UK

Re: Problem z forum ...

#123 Post autor: Rudy » 2017-12-06, 12:11

Cały dział Komunikacja miejska we Wrocławiu daje mi taką oto informację gdy chcę wejść byle gdzie "Nie masz uprawnień do czytania tematów na tym forum."

Awatar użytkownika
Przemek
Administrator
Administrator
Posty: 4322
Rejestracja: 2007-02-20, 10:44
Lokalizacja: Nie
Kontakt:

Re: Problem z forum ...

#124 Post autor: Przemek » 2017-12-10, 10:34

204wras napisał post, więc powinno działać już.

Awatar użytkownika
kubex
Posty: 143
Rejestracja: 2014-07-10, 19:29
Lokalizacja: Mysłowice
Kontakt:

Re: Problem z forum ...

#125 Post autor: kubex » 2017-12-17, 11:20

Nie mam uprawnień do czytania części forum (działów w kategorii "inne" poza śmietnikiem i może jeszcze kilku poza tym).

Awatar użytkownika
Przemek
Administrator
Administrator
Posty: 4322
Rejestracja: 2007-02-20, 10:44
Lokalizacja: Nie
Kontakt:

Re: Problem z forum ...

#126 Post autor: Przemek » 2017-12-17, 13:21

No tak, wcześniej nie były nadane uprawnienia dla konkretnych grup, a jak zmieniłem jedną, to posypały się wszystkie 😀 Aktywni użytkownicy o 15 lub więcej postów powinni mieć już dostęp do ww. działów.

Awatar użytkownika
Przemek
Administrator
Administrator
Posty: 4322
Rejestracja: 2007-02-20, 10:44
Lokalizacja: Nie
Kontakt:

Re: Problem z forum ...

#127 Post autor: Przemek » 2018-07-26, 01:37

Problem z długo ładującym się forum został zażegnany. Powodem był zawieszony hosting dostawcy skryptu z wyjeżdżającym z lewej strony okienkiem do profilu na facebooku.

ODPOWIEDZ